میکروسمنت دیوار

میکروسمنت دیوار

میکروسمنت یک پوشش تزئینی است که به دلیل استفاده گسترده از آن به عنوان کفپوش دائمی در خانه‌های شخصی و همچنین در اماکن و مغازه‌های بزرگ محبوب شده است. تطبیق‌پذیری آن از نظر پرداخت، رنگ و بافت و همچنین کارایی و قیمت رقابتی آن از عوامل رونق این پوشش است که مدتی است مورد توجه قرار گرفته‌است. محبوبیتی که تنها به کف محدود نمی‌شود، زیرا استفاده از میکروسمنت دیوار نیز در سال‌های اخیر در فضاهای داخلی و خارجی به شدت افزایش یافته است. در این مقاله از میکروسمنت زرین، دیوارپوش میکروسمنتی را بررسی و معرفی خواهیم کرد.

میکروسمنت دیوار

این واقعیت که میکروسمنت روی دیوارها تبدیل به یک ترند در دکوراسیون و طراحی، به ویژه در فضای داخلی شده است، تصادفی نیست. در واقع میکروسمنت به دلایل زیادی یکی از بهترین دیوارپوش‌های موجود در بازار است. اگر تصمیم به استفاده از میکروسمنت برای دیوارهای یک اتاق خاص یا یک محیط کامل داشته باشید، بدون انجام کارهای پیچیده غیر ضروری به یک نتیجه زیبا و ماندگار خواهید رسید. دیوارهای میکروسمنتی راه حل مناسبی برای هر سبک دکوراسیونی است که می‌خواهید به فضای خود ببخشید.

مزایای استفاده از میکروسمنت دیوار

محبوبیت میکروسمنت دیوار به دلیل زیبایی شناسی ظریف، دوام آن، تمیز کردن و نگهداری آسان آن و عدم وجود تعمیرات پرهزینه و بسیاری از ویژگی‌های دیگر است که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

کارهای ساختمانی را با دیوارهای میکروسمنتی فراموش کنید

بدون شک، ارزش افزوده بزرگ استفاده از میکروسمنت بر روی دیوارها، فرار از پر ریخت و پاش‌ترین بخش یک عملیات نوسازی مرسوم است. نخاله‌ها، خرابی‌ها و قلوه سنگ‌های موجود در کارهای ساختمانی عواملی هستند که ساکنین را مجبور می‌کند تا خانه یا محل بازسازی شده را برای مدت معینی ترک کنند. خوشبختانه این دردسرها برای بازسازی با میکروسمنت وجود ندارد.

میکروسمنت دیوار به دلیل ضخامت تنها 3 میلی متر و سازگاری آن با انواع مصالح (مرمر، کاشی، ظروف سنگی، سرامیک، ترازو، کاشی و غیره)، بدون نیاز به برداشتن ساختار و مصالح موجود، مستقیما بر روی بستر قرار می‌گیرد.

میکروسمنت دیوار

مقاومت و دوام دیوارهای میکروسمنتی

دیوارهای میکروسمنتی مقاومت بالایی در برابر ضربه، خط و خش و محصولات شیمیایی دارند. مقاومت شیمیایی و مکانیکی عالی ثابت می‌کند که میکروسمنت چیزی بیشتر از یک پوشش تزئینی است. این ویژگی نشانه‌ای از پتانسیل و دوام بسیار زیاد این دیوارپوش بدون ترک است که در سال‌های اخیر رواج یافته است.

قابلیت استفاده از میکروسمنت برای دیوارهای داخلی و خارجی

میکروسمنت ماده‌ای است که در اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید آسیب نمی‌بیند. این مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش و همچنین در برابر تغییرات دما و رطوبت باعث شده است که این پوشش به عنوان یک پوشش دیوار خارجی نیز به طور فزاینده‌ای مورد تقاضا باشد.

از نفوذ ناپذیری دیوارهای میکروسمنتی بهره مند شوید

دیوارهای میکروسمنتی در برابر آب نفوذ ناپذیر هستند. به همین دلیل است که در مکان‌هایی مانند آشپزخانه و حمام بسیار محبوب هستند. در مورد حمام‌ها نیز دیوارپوش و کفپوش‌های میکروسمنت یکی از محبوب‌ترین پوشش‌ها هستند.

به لطف میکروسمنت برای دیوارها، تمیزکاری تقریباً وجود ندارد

هیچ کس دوست ندارد وقت زیادی را برای تمیز کردن محیط صرف کند. به دلیل عدم وجود اتصالات در میکروسمنت برای دیوارها، تمیز کردن سطوح و دیوارهای میکروسمنتی مشکلی نخواهد داشت. زیرا قارچ‌ها یا میکروب‌ها در بین آن تکثیر نخواهند شد. با جلوگیری از تجمع آلودگی، عملا نیازی به تمیز کاری وجود ندارد. کافی است هفته‌ای یک بار از پارچه مرطوب و صابون ملایم برای پاک کردن آن استفاده کنید.

چرا میکروسمنت دیوار به یک ترند تبدیل شده است؟

امروزه متریال‌های کمی پیدا می‌شوند که ویژگی‌های زیبایی، صنعتی و کاربردی دیوارهای میکروسمنتی را داشته باشند. اجرای هر سبک دکوراسیونی با دیوارهای میکروسمنتی بسیار آسان است. به همین دلیل است که آنها همیشه بسیار شیک هستند.

تنوع و کیفیت متریال

میکروسمنت محیطی را به وجود می‌آورد که سریع آماده می‌شود و از همه بهتر، برای مدت طولانی دوام می‌آورد. همچنین پالت رنگی متنوع و همچنین انواع بافت‌های براق، مات، ساتن و غیره که منجر به افزایش محبوبیت و استفاده از میکروسمنت برای مقاومت و زیبایی دیوارها شده است. با پوشاندن سطوح فضای خود به وسیله‌ی میکروسمنت، برای همیشه با ترک خوردگی خداحافظی کنید.

زیبایی در عین مقاومت

با این حال، یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از میکروسمنت روی دیوار آشپزخانه و سرویس بهداشتی بدون شک این است که محیط در حین انجام بازسازی غیر قابل استفاده نخواهد بود. زیرا نیازی به کار ساختمانی یا حذف مصالح موجود نیست.

اجرای میکروسمنت بر روی دیوارها

برای اجرای میکروسمنت بر روی دیوارها، پنج مرحله اصلی باید در نظر گرفته شود.

  1. قبل از استفاده از میکروسمنت روی دیوارها، سطح را تمیز کنید.
  2. برای دیوارهای میکروسمنتی از مش فایبر گلاس استفاده کنید.
  3. دو لایه بیس میکروسمنت روی دیوارها بمالید.
  4. دو لایه روکش دیوار میکروسمنت را اعمال کنید.
  5. دیوارهای میکروسمنتی را آب‌بندی و مقاوم کنید.

هزینه اجرای میکروسمنت روی دیوارها چقدر است؟

عوامل متعددی در تعیین قیمت میکروسمنت روی دیوار نقش دارند. مانند:

  • طول سطحی که باید پوشانده شود

هر چه طول بیشتر باشد، هزینه میکروسمنت روی دیوارها بیشتر می‌شود.

  • وضعیت سطح (پستی و بلندی) دیوار

اگر بستر در شرایط نامناسبی قرار داشته باشد، قیمت اجرای میکروسمنت روی دیوارها بیشتر خواهد بود زیرا نیاز به ترمیم و حذف بخش‌های آسیب‌دیده است.

  • کیفیت میکروسمنت برای دیوارها

هر چه کارایی بالاتر باشد، هزینه اجرای میکروسمنت روی دیوارها بیشتر خواهد بود. از این نظر، مهم است که به یاد داشته باشید که ارزان بودن اغلب بسیار گران تمام می‌شود، بنابراین صرفه جویی در کیفیت مواد توصیه نمی‌شود.

  • هزینه‌های نیروی کار

هر تکنسین بسته به تجربه خود، پیچیدگی بازسازی و میکروسمنت مورد استفاده، قیمتی را برای دیوارهای میکروسمنت تعیین می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *